Az emberi kíváncsiság határtalan -leteszteltük

Tegnap este kiraktunk egy cikket, aki még nem látta az ide kattintva meg tudja tekinteni.

Egy “felhívó” képet és címet adtunk a képnek, és arra voltunk kíváncsi mennyi megtekintést fog szerezni 1 nap alatt, és hogy mennyien nem figyelnek arra hogy ha facebookon látunk egy olyan cikket ami szexuális aktust ábrázol nem szabad rákattintani, mert ezek általában vírusok szoktak lenni.És szerintem azok akik erre rákattintottak és látták hogy ez semmilyen módon nem tartalmazta azt mint ami az indexképe volt és remélhetőleg tanultak belőle a magyarok akik rákattintottak..

Ennyien látták a cikket

Körülbelül 500-an nézték meg azt az egy cikket, és csak hogy egy kis összehasonlítás legyen a második legtöbb megtekintéssel rendelkező cikken 60 megtekintés van. 

Ebben a kis “felmérésben” beigazolódott hogy az emberek olvasás nélkül kattintanak rá az olyan képekre amik valamilyen aktust ábrázolnak. ( Nem tudtam szebben megfogalmazni)

Ennyi helyről tekintették meg

aztaku.

Mint ahogy láthatjátok, borzasztó sok országban látták, amin nagyon meglepődtünk az Afrika és az amerikai országokon ( az USA kivételével, mert ott már azelőtt is voltak megtekintők) A legtöbb országban amik világos sárgák 1-2 megtekintés volt, és ahogy egyre a piros szín árnyalatai felé megyünk úgy nő a megtekintés száma.

Most biztos ha eddig végigolvastad valószínűleg elgondolkoztál: Hogy jutott el ennyi emberhez?

A válasz egyszerű.

Volt benne egy kis turpisság, ami az volt hogy megosztottuk nemzetközi csoportokban, amikben volt 10-20 ezer tag így sok emberhez eljutott.

Ezzel kész is az első internetes “felmérésünk”, kérlek oszd meg ezt a cikket és kövess miket a facebookon és a továbbiakról is tudni fogsz! 🙂

 

 

 

Kategória: Felmérés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás